Vacature

Planner wegtransport Benelux; 

Fulltime functie:

Dagelijks zijn we met ca 35 tot 40 trekker-oplegger combinaties onderweg. Hiervan rijden, afhankelijk van het seizoen, zeven tot twaalf voertuigen internationaal. Voor de nationale ritten, of liever gezegd de dagritten, zoeken we een collega ter ondersteuning van deze afdeling.

Wij plannen deelpartijen met een afwijkende maatvoering, wat betekent dat dit geen standaard palletafmetingen zijn, maar vaak pakketten met een groter volume. Veel daarvan worden ook nog eens met een autolaadkraan of een meeneemheftruck gelost of geladen, vaak voorzien van een specifiek tijdstip.

Deze functie kan worden ingevuld door een ervaren planner, maar ook een leerling (juniorplanner) zou zeker een optie kunnen zijn. Daarbij willen we iemand aan ons team toevoegen die openstaat voor vernieuwing en verdere automatisering van de processen en mee wil denken over hoe we dit kunnen implementeren. De omgang met een computer, basiskennis van de standaard Microsoft Office-pakketten en bereidheid om branchegerichte cursussen te volgen, zien wij als vanzelfsprekend om in aanmerking te komen voor deze functie.

De vrijkomende functie is 10 jaar geleden ingevuld door een junior planner, die ons bedrijf mede heeft gebracht waar we nu staan. Hij is nu toe aan een volgende fase en kijkt terug op een mooie tijd, waaraan hij veel plezier heeft beleefd en veel werkervaring heeft opgedaan. Wij hopen dan ook een vergelijkbare situatie mee te mogen maken met degene die deze functie gaat invullen.

Indien jij iemand bent, of iemand kent, met een praktisch denkvermogen en 45 uur per week, van maandag tot en met vrijdag deze functie naar tevredenheid kan invullen en iets wil betekenen voor opdrachtgever én chauffeur, met een collegiale instelling en communicatieve vaardigheid, dan zien wij graag een reactie tegemoet.

Solliciteren kan via onderstaande mailadres of telefoonnummer;

wilbert@udenbekx.nl

0492-461528

 

Dank voor je interesse in ons bedrijf en deze functie.

Solliciteer direct!
Download het sollicitatieformulier

wij vervoeren bijzonder goed

Heb je iets te transporteren?

We kijken graag met je mee

Je vindt onze contactgegevens hier