Meedenken en besparen

Meedenken als tweede natuur

Natuurlijk, onze chauffeurs kunnen rijden, laden, lossen, inparkeren en medeweggebruikers hoffelijk voorrang verlenen als de beste. Maar ze kunnen véél meer dan dat alleen. Meedenken is hun tweede natuur. Ze geven hun ogen de kost, hebben aan een half woord genoeg, begrijpen je markt en proberen zich in jouw situatie te verplaatsen. Ze denken mee en komen als het ook maar even kan met oplossingen en alternatieven die je vooruit helpen.

Ook denken zij – en hun collega’s op kantoor – veel na over onze samenwerking en hoe die kan worden verbeterd. Kijk er niet van op als je periodiek voorstellen tot efficiëntieverbeteringen van je logistieke proces ontvangt: meedenken zit in het bloed van Van Uden-Bekx.

Het UB Beheersysteem

Dat fenomeen hebben we een naam gegeven: Het UB Beheersysteem. Hiermee tillen we onze dienstverlening naar een hoger niveau en maken we het verschil met andere vervoerders nóg groter. Niet zelden worden je logistieke kosten door onze initiatieven, op het gebied van bijvoorbeeld transport, voorraadkosten, expeditie en activiteiten op locatie, verminderd. Het resultaat: klanten die nóg contenter zijn. En daarvan stappen onze chauffeurs weer fluitend in hun cabine.

Portal

We werken met een portal dat ons in staat stelt om nóg efficiënter samen te werken met onze klanten. Klanten kunnen zelf orders invoeren in het portal, oude orders opvragen, foto’s van zendingen bekijken en hun vrachtbrieven en facturen downloaden. Zo hebben ze altijd alles bij de hand.

Ga naar het portaal

Heb je iets te transporteren?

We kijken graag met je mee

Je vindt onze contactgegevens hier