Afwijkende maatvoering

Binnen onze branche is het vervoeren van pallets vaak de standaard.

Toch komt het voor dat bepaalde goederen niet op een normale pallet passen, vanwege afwijkende maten. Geen probleem: wij blinken ook uit in het transport van zogeheten deelpartijen, eventueel met een afwijkende maatvoering. Die delen onze logistieke puzzelaars efficiënt in, zodat de prijzen passen binnen je budget.
We delen de vracht zodanig in, dat verschillende soorten goederen toch in dezelfde laadruimte gaan. Dus ook als de maten groter of kleiner zijn dan die van een standaardpallet. Machines, buizen, hekken, pallets, dozen of bijvoorbeeld big bags: wij zorgen voor een perfect passende oplossing!

Exceptioneel transport

Zijn je te vervoeren goederen te groot voor regulier transport? Geen nood; wij kunnen bijna alles vervoeren. Kijk voor meer informatie hierover op onze pagina exceptioneel transport.

Lossen op locatie met afwijkende maten

Transporteren is één ding, maar het begint en eindigt bij laden en lossen. Ook als de afmetingen van je goederen niet overeenkomen met die van van een standaardpallet, kunnen wij deze met behulp van onze kooiaap of kraan zelf laden en lossen. Bijna overal waar je maar wilt! Meer daarover lees je op onze pagina zelf lossen op locatie.

Impressie

Heb je iets te transporteren?

We kijken graag met je mee

Je vindt onze contactgegevens hier