Zelf lossen op locatie

Een stapje extra

Ons wagenpark is uitgerust met een autolaadkraan of kooiaap, dus het lossen op locatie kun je ons wel toevertrouwen. Waar de lading ook moet komen: wij maken het in orde. Een stapje extra zetten, dat doen we graag!

Kooiaap

De kooiaap is een meeneemheftruck die achterop een vrachtwagen wordt bevestigd. Zo heeft een vrachtwagen zijn eigen heftruck om de lading te laden of te lossen. Pallets, machines of bouwhekken: wijs maar aan waar ze moeten komen en wij regelen het. Dat kunnen we garanderen door de grote wendbaarheid van de kooiaap. De wielen kunnen niet alleen draaien, maar ook nog eens zwenken. Tel daarbij op dat onze chauffeurs buitengewone stuursmanskwaliteiten hebben, waardoor zeer lange voorwerpen bijna overal kunnen komen.

Autolaadkraan

Op sommige van onze voertuigen is een kraan gemonteerd. Die kan producten van de oplegger takelen en ernaast zetten, binnen tien meter van de wagen. Deze kraan wordt vaak gebruikt bij het vervoer van bouwmaterialen, hekwerk, spanten, et cetera. Daardoor hoef je zelf geen losvoorzieningen of extra spierballen te regelen.

Impressie

Heb je iets te transporteren?

We kijken graag met je mee

Je vindt onze contactgegevens hier