Exceptioneel transport

Exceptioneel goed

Exceptioneel convooi, al dan niet voorzien van begeleidend transport? Geen zorgen! We kunnen lengtes tot wel 30 meter lengte en 4,5 meter breedte veilig transporteren.

Lengte- en breedtetransport

We hebben het er tegenwoordig aardig druk mee: lengte- en breedtetransport. Een normale oplegger is ongeveer 14 meter lang, maar soms moet er wat meer lengte richting ontvanger vervoerd worden. Daarvoor hebben we een mooie oplossing: opleggers die uitschuifbaar zijn tot wel 30 meter. Daarmee kunnen we extreem lange voorwerpen vervoeren, zoals kraanbalken, brugdelen of lange buizen.

Ook breedtetransport is een discipline die we in de vingers hebben. De naam zegt het al: transport van goederen die te breed zijn voor een normale vrachtwagen. Vrachten met een breedte tot 3,5 meter mogen we met onze vergunningen onbegeleid vervoeren. Maar we rijden ook met goederen, zoals dakdelen of zwembaden, die soms wel 4,5 meter breed zijn.

Begeleid transport

Exceptioneel transport vereist een exceptionele aanpak, hoewel het voor ons intussen aardig normaal is geworden. Naast het regelen van de extra benodigde vergunningen, moet de vrachtwagen soms begeleid worden door volgwagens die achteropkomend verkeer waarschuwen. Dat is wettelijk zo geregeld in verband met de veiligheid en dat is een goede zaak. Kortom: we besteden maximale aandacht aan de veiligheid van je goederen en de omgeving.
Heb je een niet-deelbare lading met een lengte of breedte van behoorlijke proporties? Neem dan contact met ons op!

Impressie

Heb je iets te transporteren?

We kijken graag met je mee

Je vindt onze contactgegevens hier