Vacature

Chauffeur kooi-aap transport (meeneemheftruck) M/V

Over de functie

Als kooi-aap chauffeur lever je dagelijks een keur aan goederen van verschillende afmetingen bij de ontvangers. Aan je trekker-oplegger combinatie hangt een kooi-aap waarmee jij zelfstandig kunt laden en lossen. Je werkgebied is de Benelux.

Wat wij bieden

Een fulltime of parttime functie met dagdiensten zodat je ’s avonds nog alle tijd hebt voor bijvoorbeeld familie of hobby’s. Je komt terecht in een jong en informeel team binnen een professionele onderneming waar je de ruimte krijgt je verder te ontwikkelen. Daarnaast mag je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris € 3.068,25 bruto per maand, (D-6) afhankelijk van je ervaring;
  • Minimaal 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen;
  • Reiskostenvergoeding volgens CAO Beroepsgoederenvervoer;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Collectieve ziektekostenverzekering;
  • Een actieve personeelsvereniging met leuke activiteiten;

Wie ben jij

Je bent in het bezit van rijbewijs C-E, code 95 en je beheerst de Nederlandse taal. Je vindt het fijn om zelfstandig te werken en je bent communicatief vaardig. Je voelt je verantwoordelijk en je handelt altijd met het oog op klantgerichtheid.

Wie zijn wij

Van Uden – Bekx transport is een middelgroot transportbedrijf uit Beek en Donk. Wij zijn geen gewone transporteur die een stapel pallets van A naar B rijdt. Veel liever bieden wij een groot en compleet pakket aan transportoplossingen en laten we die uitvoeren door ervaren, gedreven, collegiale en sociaal vaardige medewerkers met kennis van de markt.

Solliciteer nu!

Ben jij degene die wij zoeken? Dan verwelkomen wij je graag binnen ons van Uden-Bekx team! Stuur je motivatiebrief voorzien van CV naar wilbert@udenbekx.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Wilbert van Uden via 06-52513980.

PS. Beste recruiter, wij zorgen zelf voor de invulling van deze vacature.

Solliciteer direct!
Download het sollicitatieformulier

wij vervoeren bijzonder goed

Heb je iets te transporteren?

We kijken graag met je mee

Je vindt onze contactgegevens hier