Vacature

Bietenchauffeur / Kooi-aap transport M/V

Van een winter in de bieten naar een zomer lang genieten!

Heeft bovenstaande uitspraak jou getriggerd? Maak dan nu kennis met de vacature bij Van Uden – Bekx transport BV! Wij zijn namelijk op zoek naar een chauffeur voor de combinatie kooi-aap / suikerbietentransport die in de herfst/winterse periode meer uren wil werken om vervolgens in de lente/zomer te kunnen genieten van een extra dagje vrij. Natuurlijk correct betaald volgens CAO Beroepsgoederenvervoer en aandacht voor onze medewerkers.

In de periode van februari t/m half september ben je werkzaam met een trekker en gestuurde oplegger, voorzien van een kooi-aap. Hiermee bezorg je door het gehele land diverse goederen die vaak net iets groter zijn dan de normale palletafmetingen. Vanaf half september t/m januari koppelen we een walkingfloor achter de trekker waarmee je de suikerbieten transporteert vanuit Limburg en Noord-Brabant naar de suikerfabriek in Dinteloord.

Het reguliere werk is van maandag t/m vrijdag en met het avondeten ben je thuis. met als richtlijn tussen 5.00 en 18.00 uur. Ca. 50 tot 55 uur per week. Voor de werkzaamheden in de suikerbieten campagne werk je in ploegen. De werktijden kunnen in onderling overleg worden afgesproken. Deze lopen in een 24 uurs cyclus.

Heb je interesse? Bel dan naar 0492-461528 of vul hiernaast het formulier in.

Welke rijbewijzen en/of relevante vakdiploma’s heeft u in bezit?(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    wij vervoeren bijzonder goed

    Heb je iets te transporteren?

    We kijken graag met je mee

    Je vindt onze contactgegevens hier