info@udenbekx.nl    +31(0)492-461528  |  Actuele dieselprijs: €1,5133 (wk 36 02-09-2024)

Overname Van Uden-Bekx Transport per 1 juli 2024

Grote dank aan Wilbert en Marcel voor hun jarenlange toewijding en leiderschap!

Met trots en vertrouwen kondigen wij de overname van Van Uden-Bekx Transport aan. Onze gewaardeerde eigenaren, Wilbert van Uden en Marcel Bekx, hebben besloten hun aandelen per 1 juli 2024 te verkopen aan Nico Haverkort. Het leiderschap en de toewijding van Wilbert en Marcel hebben Van Uden-Bekx Transport gevormd tot het stabiele en succesvolle bedrijf dat het vandaag de dag is.

 

De beginjaren en groei van het bedrijf

Wilbert begon zijn carrière bij Van Uden-Bekx Transport op slechts 16-jarige leeftijd. In 2015 fuseerde hij met Marcel Bekx. Gedurende hun jaren hebben ze niet alleen een sterke naam opgebouwd in het transport van producten met afwijkende maatvoering, maar ook in het zelf laden en lossen met meeneemheftrucks. Onder hun leiding is het bedrijf uitgegroeid tot een stabiele en betrouwbare speler in de transportsector, bekend om betrokkenheid bij de lokale en regionale gemeenschap.

 

Visie en overwegingen voor de toekomst

Wilbert en Marcel hebben altijd diep nagedacht over de toekomst van Van-Bekx Transport. Aangezien er geen interne opvolging was, vonden zij het belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen over de toekomst van het bedrijf. Na veel overwegingen kozen ze het juiste moment om een nieuwe stap te zetten en droegen ze per 1 juli 2024 het bedrijf over aan een betrokken ondernemer, Nico Haverkort, die de werkzaamheden op dezelfde locatie zal gaan voortzetten.

Wilbert over de beslissing: “Ik heb samen met Marcel al die jaren 100% verantwoordelijkheid gedragen en gegeven. Ik ben me bewust dat ik op een jonge leeftijd deze beslissing neem, maar ik zit nog vol energie en heb nog werkzaamheden binnen ATZ (Agro Transport Zuid). Het is een mooie leeftijd om een nieuw avontuur aan te gaan, maar niet voordat we Van Uden-Bekx Transport in goede handen hebben overgedragen!”

 

Toekomst van Van Uden-Bekx en nieuw leiderschap

De overgang naar een nieuwe eigenaar is zorgvuldig gepland. Wilbert en Marcel blijven voorlopig nog aan boord in de directie om ervoor te zorgen dat zowel medewerkers als klanten profiteren van continuïteit en stabiliteit. Wilbert en Marcel hebben alle vertrouwen in een mooie toekomst voor de medewerkers, klanten en uiteraard Nico, de nieuwe eigenaar. De keuze om het bedrijf over te dragen aan een ondernemer die dezelfde waarden en visie deelt, verzekert dat de kernprincipes van Van Uden-Bekx Transport behouden blijven.

Wij willen Wilbert en Marcel bedanken voor hun jarenlange toewijding, leiderschap en de onvermoeibare inzet die zij hebben getoond om Van Uden-Bekx Transport te maken tot wat het vandaag de dag is.