info@udenbekx.nl    +31(0)492-461528  |  Actuele dieselprijs: €1,5133 (wk 36 02-09-2024)

Maak kennis met nieuwe eigenaar Nico Haverkort

Van Uden-Bekx Transport verwelkomt nieuwe eigenaar Nico Haverkort

Van Uden-Bekx Transport is verheugd om een nieuw hoofdstuk aan te kondigen: Nico Haverkort is per 1 juli 2024 de nieuwe eigenaar van ons bedrijf! Met een rijke achtergrond in de logistieke sector, brengt Nico een overvloed aan ervaring in zowel transport als opslag mee. Zijn passie voor de industrie en zijn toewijding aan kwaliteit zullen van Uden-Bekx Transport naar nieuwe hoogten brengen.

Nico deelt zijn enthousiasme over deze nieuwe rol: “Vanaf het eerste moment kreeg ik een warm gevoel bij Van Uden-Bekx. Toen de kans zich voordeed om dit prachtige Beek en Donkse bedrijf over te nemen, greep ik die met beide handen aan. Ik ben vastbesloten om voort te bouwen op de solide basis die er al ligt. De oude directie blijft aan boord om een soepele overgang te waarborgen en om samen met mij te werken aan een stabiele toekomst.”

Bij Van Uden-Bekx Transport staat de kwaliteit van onze dienstverlening en de relatie met onze klanten centraal. Nico benadrukt: “Dit is een bedrijf waar mensen graag werken en zich inzetten voor een gemeenschappelijk doel. We hebben een team van medewerkers die al jaren bij ons zijn en een loyale klantenkring waar we trots op zijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat we op dezelfde voet verder zullen gaan, terwijl ik tegelijkertijd mijn eigen visie voor de toekomst zal ontwikkelen. We blijven ons inzetten voor kwaliteit en klanttevredenheid. Ik kijk ernaar uit om samen met het team Van Uden-Bekx mooie nieuwe stappen te zetten.”

Wilbert, de voormalig eigenaar, voegt hieraan toe: “We zijn enorm blij om Nico in ons midden te verwelkomen. Zijn expertise en energie zullen zeker een positieve invloed hebben op ons bedrijf. De samenwerking met Nico geeft ons alle vertrouwen in een stabiele en succesvolle toekomst.”

We nodigen al onze klanten en relaties uit om Nico te ontmoeten en samen met hem te kijken wat Van Uden-Bekx Transport voor hen kan betekenen. Heeft u interesse in een samenwerking of bent u benieuwd naar onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op!