info@udenbekx.nl    +31(0)492-461528  |  Actuele dieselprijs: €1,5133 (wk 36 02-09-2024)

Kwaliteit en klanttevredenheid blijven prioriteit

Klanttevredenheid en kwaliteit blijven prioriteit bij Van Uden-Bekx Transport

Bij Van Uden-Bekx Transport hebben klanttevredenheid en kwaliteit altijd centraal gestaan in onze dienstverlening. We zijn verheugd om te bevestigen dat deze kernwaarden ook met de komst van onze nieuwe eigenaar, Nico Haverkort, onverminderd van kracht blijven.

Nico Haverkort, de nieuwe eigenaar van Van Uden-Bekx Transport, brengt een schat aan ervaring in de logistieke sector met zich mee en deelt onze toewijding aan uitmuntende service. Nico is vastbesloten om voort te bouwen op de solide basis die we in de afgelopen jaren hebben gelegd en om de kwaliteit en betrouwbaarheid te behouden die onze klanten waarderen.

“Bij Van Uden-Bekx Transport blijven we ons inzetten voor de hoogste standaarden in klanttevredenheid en kwaliteit. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat het ervaren team van professionals, die zij kennen en waarderen, aan boord blijven om ervoor te zorgen dat hun behoeften en verwachtingen altijd worden overtroffen”, aldus Nico.

Ons toegewijde team van contactpersonen blijft ongewijzigd, zodat onze klanten kunnen blijven rekenen op de vertrouwde gezichten en service die zij gewend zijn. Wij begrijpen dat sterke en persoonlijke relaties met onze klanten de sleutel zijn tot succes. Daarom blijven we streven naar perfecte service en constante verbetering, elke dag opnieuw.

Waarom kiezen voor Van Uden-Bekx Transport?

  1. Betrouwbaarheid: met jarenlange ervaring en een sterk team zorgen we ervoor dat uw transportbehoeften altijd met de grootste zorg en precisie worden behandeld.
  2. Kwaliteit: we hanteren hoge standaarden in al onze processen, van planning tot uitvoering, om ervoor te zorgen dat uw goederen veilig en op tijd arriveren.
  3. Klanttevredenheid: uw tevredenheid is onze prioriteit. We luisterne naar uw wensen en feedback om onze diensten continu te verbeteren.
  4. Continuïteit: ondanks de recente overname blijft ons team van ervaren professionals ongewijzigd, wat zorgt voor een soepele overgang en consistente service.

Wij zijn trots op de lange termijn relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten en kijken ernaar uit om deze voort te zetten en te versterken. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op!