info@udenbekx.nl    +31(0)492-461528  |  Actuele dieselprijs: €1,5133 (wk 36 02-09-2024)

25-jarig jubileum Harvey van Neerven

25-jarig werkjubileum van Harvey van Neerven

Bij Van Uden-Bekx Transport hebben we de eer en het genoegen om een bijzondere mijlpaal te vieren: het 25-jarig werkjubileum van onze toegewijde chauffeur, Harvey van Neerven. Deze prestatie is een getuigenis van zijn toewijding, professionaliteit en onschatbare bijdrage aan ons bedrijf.

Harvey begon zijn carrière als chauffeur bij Internationaal Transportbedrijf Albert van Uden en Zn. Gedurende deze kwart eeuw heeft hij alle belangrijke veranderingen en ontwikkelingen binnen ons bedrijf van dichtbij meegemaakt. Hij heeft de verhuizing naar onze nieuwe locatie meegemaakt, de fusie met Nico Bekx Transport in 2015 en recentelijk de overname per 1 juli 2024.

In de loop der jaren heeft Harvey zich aangepast aan de vele veranderingen. Zo maakte hij de overgang mee van groene trucks naar witte trucks met stryping, een verandering die werd ingevoerd om kosten en milieu-impact te verminderen door trucks niet langer te spuiten. Harvey reed vroeger twee keer per week naar Engeland, maar door de verstekelingen en Brexit is hij nu actief in de Benelux en Duitsland. Zijn nuchtere houding en begrip voor de bedrijfseconomische beslissingen maken hem een waardevolle collega.

Leuk weetje over Harvey: hij is een fervent fan van Bruce Springsteen en bezoekt jaarlijks meerdere concerten door heel Europa.

In de woorden van Harvey: “Ik ben trots om deel uit te maken van de Van Uden-Bekx Familie.” Deze trots wordt wederzijds gevoeld. Wij zijn buitengewoon dankbaar voor zijn jarenlange inzet en loyaliteit. Het is dankzij medewerkers zoals Harvey dat we als bedrijf kunnen groeien en de kwaliteit en klanttevredenheid kunnen waarborgen die onze klanten van ons gewend zijn.

Onze directeur, Wilbert, spreekt zijn waardering uit: “Het is een eer om Harvey al 25 jaar in ons team te hebben. Zijn toewijding en professionaliteit zijn inspirerend. We kijken ernaar uit om nog vele jaren met hem samen te werken.”

Nogmaals, gefeliciteerd Harvey met dit geweldige jubileum. We waarderen je enorm en kijken uit naar de vele jaren die nog voor ons liggen. Het volgende jubileum vieren we bij je 40 dienstjaren en we hopen dat je dan nog steeds deel uitmaakt van de Van Uden-Bekx familie.