Vacature

Bietenchauffeur / Kooi-aap transport M/V

Van een winter in de bieten naar een zomer lang genieten!

Heeft bovenstaande uitspraak jou getriggerd? Maak dan nu kennis met de vacatu- re bij Van Uden – Bekx transport BV! Wij zijn namelijk op zoek naar een chauffeur voor de combinatie kooi-aap / suikerbietentransport die in de herfst/winterse pe- riode meer uren wil werken om vervolgens in de lente/zomer te kunnen genieten van een extra dagje vrij. Natuurlijk correct betaald volgens CAO Beroepsgoede- renvervoer en aandacht voor onze medewerkers.

In de periode van februari t/m half september ben je werkzaam met een trekker en gestuurde oplegger, voorzien van een kooi-aap. Hiermee bezorg je door het gehele land diverse goederen die vaak net iets groter zijn dan de normale palletafmetin- gen. Vanaf half september t/m januari koppelen we een walkingfloor achter de trekker waarmee je de suikerbieten transporteert vanuit Limburg en Noord-Bra- bant naar de suikerfabriek in Dinteloord.

Het reguliere werk is van maandag t/m vrijdag en met het avondeten ben je thuis. met als richtlijn tussen 5.00 en 18.00 uur. Ca. 50 tot 55 uur per week. Voor de werk- zaamheden in de suikerbietencampagne werk je in ploegen. De werktijden kunnen in onderling overleg worden afgesproken. Deze lopen in een 24 uurs cyclus.

Heb je interesse? Bel dan naar 0492-461528 of mail naar wilbert@udenbekx.nl met de vermelding ‘sollicitatie’!

Solliciteer direct!
Download het sollicitatieformulier

wij vervoeren bijzonder goed

Heb je iets te transporteren?

We kijken graag met je mee

Je vindt onze contactgegevens hier